Podcast

De Keiharde Pödcast start met afleveringen rond de Top 66,6

foto: AVROTROS / Mike van Merode
  1. Nieuwschevron right
  2. De Keiharde Pödcast start met afleveringen rond de Top 66,6

Vanaf 27 april luister je wekelijks naar afleveringen rond de Top 66,6 van de Keiharde Pödcast.

In de eerste twee weken van april kon je stemmen op de beste metalsongs van eigen bodem. De stemmen zijn gesteld, en vanaf zaterdag 27 april staan er wekelijks extra afleveringen van De Keiharde Pödcast online. Suzanne Bosman en Mike Arntz nemen je hierin mee van nummer 66,6 tot aan de nummer 1 uit deze krachtige lijst, vol met metalparels van uitsluitend Nederlandse bands. Je kunt de lijst, zonder de top 10, hier alvast bekijken.

Krochten van de lijst

Naast de 11 noteringen uit de Top 66,6 nemen Suzanne en Mike je ook mee naar de krochten van de stemlijst. Zo draaien ze elke week tracks of 'eastereggs', zoals zij het zelf noemen, die de lijst (net) niet hebben gehaald. Laat je verrassen door bands als Textures, After Forever, Distant, Picture en Gorefest, maar ook bands als The Gathering, Vengeance, Ayreon, Vandenberg en Epica. Je kunt hier meer lezen over de lijst.

De Top 66,6 op Spotify

Je kunt de Top 66,6 ook als playlist op Spotify beluisteren! Elke week worden de gedraaide nummers aan de afspeellijst toegevoegd. Geniet van de beste Nederlandse rock- en metaltracks, samengesteld door jou via deze link:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Keiharde Pödcast

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

Rock en metal in Nederland krijgen volgens vele fans veel te weinig aandacht op de Nederlandse radio. NPO Radio 2 en AVROTROS vinden dat deze groep luisteraars ook een eigen plek moet hebben waar zij hun muziek horen, nieuws meepikken en vooral zelf inspraak hebben op de inhoud van de podcast. Suzanne en Mike maken deze podcast wekelijks met hart voor hard. Naast nummers die door de luisteraars worden aangevraagd, wordt er ook aandacht besteed aan vele goede Nederlandse bands die het genre rijk is.

Je kunt al je verzoeken, verhalen, Epic tracks, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en concertverslagen mailen naar dekeiharde@avrotros.nl. Ook kun je je (audio) appjes sturen aan De Keiharde Hotline op 06 8109 3929.

Ster advertentie
Ster advertentie