De uitslag van de Grote Glühweintest
- Nieuws
- De uitslag van de Grote Glühweintest
Wijnconnaisseur Harold Hamersma testte voor Ekdom in de Ochtend júllie recepten voor glühwein. En wat blijkt natuurlijk: er gaat niks boven huisgemaakt.
Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Bij een Winter BBQ hoort natuurlijk een grote pan dampende, warme, heerlijke glühwein, anders wordt je nooit warm in de winterse omstandigheden. Alleen hoorden we het gerucht dat voorverpakte glühwein niet te zuipen is. Daarom vroegen we aan wijnkenner Harold Hamersma wat te doen.
Zelf maken is dus echt heel veel beter. Zodoende vroegen we júllie naar het beste glühweinrecept van Nederland en Harold wilde het wel voor ons testen op het Foodtube-kanaal. Check de complete test in het filmpje hierboven waarin hij drie recepten op zijn onnavolgbare wijze ontleed.
De Gerard Ekdom in de Ochtend Winter BBQ Glühwein Top 2000
And the winner is... Annemiek Sluiter met haar heerlijke recept voor huisgemaakte glühwein. Daarmee verdient ze niet alleen eeuwige roem, maar ook een plekje in de Grote Hamersma 2017, zoals beloofd door de grote Harold Hamersma zelf.